fbpx

High end
functionele en innovatieve maatwerkprojecten

Onze diensten

HVAC

Verwarming, ventilatie & airconditioning

Zonne-energie

Advies, zonnepalen installatie & service

Laadpalen

Advies en installatie, zakelijk & particulier

Elektro

Toepassing, ontwerp en installatie

Sanitair

Toepassing, ontwerp en installatie

Van ontwerp tot uitvoering - wij staan van het begin tot het eind voor u klaar!

Planning

Bij het opmaken van de planning, hanteren we de formule ‘de juiste man op de juiste plek’. Medewerkers worden op basis van hun kwaliteiten en persoonlijke voorkeuren geselecteerd voor een bepaald project.

ontwerp

Met 100% kennis en kunde maken wij een op maat gemaakt, duurzaam en energiezuinig ontwerp in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de installatie van zonnepanelen, HVAC of sanitair.

realisatie

Onze installateurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf; van het eerste contact met de klant tot de afwerking. Wij staan voor een feilloze realisatie van elk project.

Sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn

Zakelijk

Bij het realiseren van totaalconcepten zitten we vaak aan tafel met aannemers, architecten, bouwbedrijven en studiebureaus. Zakelijke klanten stellen vaak hoge eisen maar ze weten dat we de gevraagde kwaliteit kunnen leveren

Particulier

We realiseren een comfortabele en energiezuinige leefomgeving voor onze particuliere klanten. Huishoudelijke apparaten die onderling informatie uitwisselen, verzekerd zijn van de juiste temperatuur of besparen op je energiefactuur? Wij zetten woorden om naar daden.