fbpx

Onze diensten

Onze deskundige teams staan klaar om u te helpen met HVAC-systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning, evenals zonne-energieoplossingen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarnaast bieden we hoogwaardige laadpalen voor elektrische voertuigen, complete elektrotechnische installaties en sanitaire voorzieningen. Bij Yannick Opsteyn Technieken streven we ernaar om de beste oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw technische doelen te realiseren!

HVAC - verwarming, ventilatie, airconditioning

Ben je op zoek naar het ultieme comfort in uw woon- of werkomgeving? Ontdek dan de kracht van geavanceerde HVAC-installaties! Of het nu gaat om het reguleren van de temperatuur, het verbeteren van de luchtkwaliteit of het optimaliseren van de ventilatie, wij bieden je de oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften. 

Onze hoogwaardige HVAC-systemen combineren innovatieve technologieën met energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor je niet alleen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, maar ook je energiekosten kunt verlagen. 

Met onze expertise en professionele installatie zorgen wij voor een naadloze integratie van de HVAC-apparatuur, zodat je zorgeloos kunt genieten van het comfort en de frisse lucht die je verdient. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze HVAC-oplossingen jouw leef- en werkomgeving naar een hoger niveau kunnen tillen!

Zonne-energie

Ontdek de kracht van zonne-energie met onze hoogwaardige zonnepaneel installaties! We zien de groeiende behoefte aan duurzame energie en bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Met onze zonnepaneel installaties kun je profiteren van schone, hernieuwbare energie en tegelijkertijd je energiekosten verlagen.

Onze deskundige technici zorgen voor een probleemloze installatie die perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften en de unieke kenmerken van je locatie. We gebruiken alleen hoogwaardige zonnepanelen die betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen, zodat je het maximale rendement uit je investering kunt halen. Bovendien bieden we uitgebreide garanties op onze producten en installaties, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je zonne-energiesysteem.

Het hebben van zonnepanelen biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook ecologische voordelen. Door over te schakelen op zonne-energie verminder je jouw afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en draag je bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Je speelt een actieve rol in het beschermen van het milieu en het creëren van een duurzamere toekomst voor komende generaties.

Of je nu een woningeigenaar bent die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen of een bedrijfseigenaar die kosten wil besparen, onze zonnepaneel installaties bieden een betrouwbare en rendabele oplossing. Behoefte aan meer informatie en de voordelen op een rij?

Wil je weten hoeveel je kunt besparen en wat de terugverdientijd is? Ontdek het binnen 2 minuten met onze handige online calculator!

Laadpalen

Met een thuislaadpaal geniet je van het gemak van het opladen van je voertuig in je eigen garage of op je oprit. Het bespaart je tijd en moeite, terwijl je jouw elektrische auto altijd klaar hebt voor vertrek. Voor bedrijven bieden we laadpalen die perfect zijn afgestemd op zakelijk gebruik. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groot kantoorpand, wij zorgen voor een efficiënte laadinfrastructuur die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf en medewerkers.

Met onze laadpalen draag je actief bij aan de overgang naar schone mobiliteit en verminder je de CO2-uitstoot. Bovendien bieden we slimme functies, zoals toegangsbeheer en verbruiksmonitoring, waarmee je jouw laadactiviteiten kunt beheren en controleren.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met een aantal belangrijke factoren: de aansluiting van het elektriciteitsnet van je woning of bedrijf, de inwendige omvormer van de auto en de laadkabel.

Wil je graag meer informatie? Download ons eBook ‘Laadpaal voor thuis’ Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen.

Onze hoogwaardige HVAC-systemen combineren innovatieve technologieën met energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor je niet alleen kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, maar ook je energiekosten kunt verlagen. 

Met onze expertise en professionele installatie zorgen wij voor een naadloze integratie van de HVAC-apparatuur, zodat je zorgeloos kunt genieten van het comfort en de frisse lucht die je verdient. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze HVAC-oplossingen jouw leef- en werkomgeving naar een hoger niveau kunnen tillen!

Elektro

Bij Yannick Opsteyn Technieken zijn we experts in elektra installatie en bieden we hoogwaardige oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ons team van ervaren elektriciens staat klaar om jouw elektrische installaties te ontwerpen, installeren en onderhouden, zodat je kunt genieten van een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur.

Of je nu een nieuw huis bouwt, een renovatieproject uitvoert of een bedrijfspand bezit, wij zorgen voor een elektra installatie die voldoet aan jouw specifieke behoeften. We werken nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakt elektrisch systeem te creëren dat voldoet aan alle technische normen en regelgeving. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige materialen en het implementeren van de nieuwste technologieën om optimale prestaties en energie-efficiëntie te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij jouw elektra installatie en vertrouw op ons team van professionals om hoogwaardige oplossingen te leveren die aan jouw verwachtingen voldoen.

Sanitair

Ook het plaatsen en herstellen van sanitair in badkamers, keukens en andere ruimtes ligt binnen onze expertises. 

Onze ervaren loodgieters staan klaar om jouw sanitair projecten aan te pakken, of het nu gaat om het installeren van een nieuwe badkamer of het repareren van een lekkende kraan. We bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan jouw wensen en behoeften, en zorgen voor een efficiënte en betrouwbare werking van jouw sanitair.

Met onze expertise en oog voor detail garanderen we een professionele service die jouw badkamer, keuken of andere ruimte transformeert tot een functionele en stijlvolle ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen met al jouw sanitaire wensen.

Van ontwerp tot uitvoering - wij staan van het begin tot het eind voor u klaar!

Planning 1 - Yannick Opsteyn Technieken

Planning

Bij het opmaken van de planning, hanteren we de formule ‘de juiste man op de juiste plek’. Medewerkers worden op basis van hun kwaliteiten en persoonlijke voorkeuren geselecteerd voor een bepaald project.

ontwerp 1 - Yannick Opsteyn Technieken

Ontwerp

Met 100% kennis en kunde maken wij een op maat gemaakt, duurzaam en energiezuinig ontwerp in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de installatie van zonnepanelen, HVAC of sanitair.

uitvoering 1 - Yannick Opsteyn Technieken

Realisatie

Onze installateurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf; van het eerste contact met de klant tot de afwerking. Wij staan voor een feilloze realisatie van elk project.

Sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn

Wat kunnen we voor u betekenen?

Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dringende vraag? Bereik ons op onderstaand nummer:
zonnepanelen bewerkt 2 - Yannick Opsteyn Technieken
Smappee Base Station with Blue Sky - Yannick Opsteyn Technieken