Electro & Domotica

Comfort, binnen de woning, is een breed begrip. Comfort kan een gemakkelijke keuken zijn, een zalige zetel,… Maar ook de verwarming op de juiste temperatuur ingesteld of de verlichting in die zinnenstrelende sfeer.
Het automatiseren van de woning werkt het comfortgevoel sterk in de hand. Ook het veiligheidsgevoel kan verhogen door enkele van deze comfortingrepen. Bijvoorbeeld de toegangspoort die bij een druk op de knop opent. Of de videofoon die je toelaat om eerst te zien wie er voor de deur staat voor je beslist om al dan niet te openen.
Het summum van dit automatiseren is domotica. Dit geïntegreerde systeem bedient en beheert alle elektrische toestellen in de woning, met als doel een verhoging van het comfort, de flexibiliteit, de communicatie, de veiligheid en het rationeel energiegebruik.
Nagenoeg alles is mogelijk met domotica zolang er maar een elektrische of elektronische component bij komt kijken.
In dit hoofdstuk gewijd aan domotica zal u tips voor de installatie voor nieuwe en gerenoveerde huizen vinden, voorbeelden van toepassingen van domotica betreffende de verlichting, de verwarming, de verkoeling, de toegangscontrole, de technische alarmsignalen, de alarmen in geval van inbraak, het beheer van huishoudelijke apparaten, zowel als een uitvoerige uitleg over wat domotica is, met haar doelen en voordelen.

Home Diensten Electro & Domotica

Contact

Schuttershofstraat 39
3620 Neerharen

Tel: 089/205 905
GSM: 0474/70 20 67

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0826.081.395
REG NR: 10.25.10